Metabond H PLUS 250ml
Metabond H PLUS 250ml
Metabond H PLUS 250ml

Metabond H PLUS 250ml

13 800 Ft

A Metabond H PLUS új, újszerű és kopott hidraulikus berendezésekhez speciálisan kifejlesztett kopásgátló fémfelület-nemesítő.

Kiszerelés

Mennyiség

A Metabond H PLUS új, újszerű és kopott hidraulikus berendezésekhez speciálisan kifejlesztett kopásgátló fémfelület-nemesítő.

Megelőzhető, hogy a hidraulikus berendezés rázkódjon, csöpögjön és túlmelegedjen! Ha szükséges, akkor enyhíthetők is a tünetek!

Előnyök, tulajdonságok:

  • berendezés élettartam növekedés
  • rázkódásmentes üzemelés
  • alacsonyabb üzemi hőmérséklet
  • zajszint csökkenés
  • teljesítménynövekedés
  • megnövelt kenésjavító hatás
  • kiemelkedő súrlódáscsökkenés
  • mérséklődő kopás
  • karbantartási költség csökkenés

 

Használata:
A flakon tartalmát 3-6%-os arányban a hidraulikaolajhoz keverjük. Használata feltételezi az előírt minőségű olaj alkalmazását! Használat előtt felrázandó!

 

Figyelmeztetés:
Speciális, különleges szintetikus bázisú hidraulikaolajok esetén végezzünk keverési próbát!

 

Felhasználási területe:
Olyan mozgó hidraulikus berendezésekhez és folyamatosan működő gépekhez előnyös, ahol magas a sebesség, a terhelés és a hőmérséklet. Használata javasolt még olyan gépi szerszámoknál, hidraulikus rendszereknél, befecskendező gépeknél, döngölőknél, ahol forgólapátos vagy dugattyús szivattyút használnak. Rendkívül hatékony a robottechnika területén.

 

Szavatossági idő: Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.

Származás: EU

Kiszerelés: 250 ml, 5 liter

 

Miért a Metabondot használjam?
A METABOND elsődleges hatása a kémiai fémfelület-nemesítés, melynek következtében a termék ideális feltételeket biztosít az olajfilm számára, így a berendezésben mérséklődik a kopás és lecsökken a karbantartási költség. A ma legkorszerűbb fémfelület-nemesítőhöz adott speciális kenés-elősegítő összetevők hatására a Metabond H PLUS a hidraulikus berendezések élettartamát jelentősen növeli és a súrlódási veszteséget akár 60%-kal csökkentheti.

Az ismert fémfelület-nemesítő tulajdonságokon kívül a Metabond H PLUS olyan rendkívüli kenés-elősegítő összetevőkkel is rendelkezik, amelyeket speciálisan hidraulikus rendszerekhez fejlesztettek ki. Továbbá a kopott, szimeringes hidraulika rendszereknél csökken az olajfogyasztás, a szimeringek újra rugalmasabbá, jobban illeszkedővé válnak.

Az olaj-hidraulikus rendszerekben a Metabond H PLUS alkalmazásával magasabb rendszerbeli nyomásokat enged meg "rázkódás" nélkül, és a zajszint is jelentősen csökken. A könnyebb működés és a súrlódás csökkenése leggyakrabban az üzemi költség-megtakarításokban és megnövekedett termelésben jelentkezik a kisebb energiaigények, kevesebb karbantartási és leállási idő mellett.

Termékeink használatával a zajszint és üzemi hőmérséklet azonnal észrevehetően mérséklődik. Új berendezésben folyamatosan használva elérhetjük a berendezés tervezett élettartamának háromszorosát, míg használt berendezések esetén a hátralévő élettartam dupláját.

A Metabonddal kezelt berendezések kenőanyagai az ideálisabb működési körülmények hatására kenőképességüket hosszabb ideig megtartják, illetve magas antioxidáns tartalom gátolja az olaj elöregedését, ezáltal az olajcsere intervalluma megnő, így mérsékelhető a fáradt olaj miatti környezeti terhelés.

Ajánlott termékek

Metabond HI-TECH EXTREME

Metabond HI-TECH EXTREME 400g

17 050 Ft

Részletek
Metabond UNIVERSAL

Metabond UNIVERSAL 250ml

13 800 Ft

Részletek
Metabond DRILL

Metabond DRILL 250ml

13 800 Ft

Részletek