Metabond CLEAR szélvédőápoló szett

Metabond CLEAR szélvédőápoló szett

4 400 Ft

A Metabond CLEAR egy kiemelkedően hatékony nanotechnológiás üvegfelület- és szélvédőápoló, regeneráló szer.

Kiszerelés

Mennyiség

A Metabond CLEAR egy kiemelkedően hatékony nanotechnológiás üvegfelület- és szélvédőápoló, regeneráló szer.

Használatával az üveg vízlepergetővé válik. A szélvédő felületébe nagy sebességgel csapódó homokszemek által hátrahagyott kráterek okozta homályos látást, esős időben a nehéz törölhetőséget küszöböli ki.  Éjszaka, főként esőben jelentősen javítja a látási viszonyokat. A kialakított védőréteg következtében a hó és jég is könnyen eltávolíthatóvá válik. A Metabond CLEAR védőhatását egy évig, vagy 20.000 km futásteljesítményig megtartja, tárolási, használati viszonyok és a kezelés alaposságának függvényében.

Használati útmutató:

A kezelést +10 °C és + 40°C között lehetőleg fedett, szellőztethető helyen végezze, semmi estre sem tűző napon.

  1. Alaposan tisztítsa meg mosószeres vízzel a kezelendő szélvédőt, üvegfelületet, majd törölje szárazra. Várja meg, míg a kezelni kívánt rész teljesen megszárad.
  2. A tasakban található nedves kendővel alaposan és erőteljesen törölje át a kezelni kívánt üvegfelületet úgy, hogy a teljes felület egyidejűleg nedves legyen, egyetlen filmréteg kerüljön kialakításra. Lehetőleg kerülje a műanyag, gumi, festett és lakkozott részeket. A kendő gyorsan szárad!
  3. Tiszta vízzel mossa át a felületet. Várja meg, míg a kezelni kívánt rész teljesen megszárad, mielőtt a "CLEAR" felületkezelést elkezdené!
  4. Helyezze az ampullát a szélvédőre, a két szárny erőteljes összenyomásával roppantsa össze a benne lévő ampullákat. A párnán megjelenő folyadékkal törölje végig a kezelendő felületet. A szer reakcióba lép az üveg felületével és egy vékony üvegszerű bevonatot képez a felületen. A CLEAR ampulla aktiválása után csupán néhány perc áll rendelkezésre, hogy a felületet egyenletesen bedörzsölje. Lehetőleg kerülje a műanyag, gumi, festett és lakkozott részeket.
  5. Ezután a mellékelt száraz polírozó kendővel törölje szárazra a kezelt felületet.

Mielőbb törölje le az esetleges bekent műanyag, gumi, festett és lakkozott részeket és távolítsa el a maradványokat. Ha nem használt gumikesztyűt, a kezét bő vízzel mossa le. Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítsen!

Ajánlott termékek

Metabond SPIRIT

Metabond SPIRIT 250ml

14 000 Ft

Részletek
Metabond TRUCK

Metabond TRUCK 1l

37 200 Ft

Részletek
Metabond OLD SPEZIAL

Metabond OLD SPEZIAL 250ml

12 500 Ft

Részletek