Metabond

2024-ben visszatér a Győr Rally!

2024-ben visszatér a Győr Rally!

A Rally szerelmesek nagy örömére 2023-ban közel 30 év kihagyás után visszatért a Rally Győrbe. A rendezvény nagy sikert aratott, így 2024-ben ismét Győr adhat otthont az Országos Rally Bajnokság egyik futamának!

A tavalyi évi I. Győr Rally nem véletlenül nyerte el a HUMDA Országos Rally Bajnokság évvégi díjátadó ünnepségén az "Év ORB2-ORB3 versenye" díjat. A fantasztikus szervezésű rendezvény után idén ősszel ismét ORB verseny helyszín lesz Győr!

A II. Győr Rallyn  valamennyi kategória rajthoz áll, sőt, az ORB, ORC, HISTORIC, ORB2 és ORB3 mellett a CEZ bajnokság versenyzői is megmérettetik magukat a háromnapos rendezvényen. 

A tavalyi évtől eltérően az egyik legnépszerűbb gyorsaságit, a Rábaringet idén a szombati napon rendezik meg. A szakasz rengeteg izgalmat tartogat, amit az ugratók, az ikonikus döntött kanyar és a változatos útfelületek garantálnak.

A vasárnapi napon megrendezésre kerülő belvárosi szakasz, a nézők és versenyzők számára egyaránt izgalmas részeket tartogat. A szakszerűen kialakított, biztonságos nézői pontok, a családok számára játszótérrel is felszerelt terület és számtalan kiegészítő program pedig azok számára is remek szórakozást nyújt, akik csak most ismerkednek a sportággal.

A háromnapos rendezvény központi helyszíne a Dunakapu tér lesz, ahol változatos programokkal várják a versenyre látogató nézőket.