Metabond

Szállítási információk

A megrendelt termékek házhoz szállítását Magyarország egész területén az EXPRESS ONE (https://expressone.hu/) és a Magyar Posta (https://www.posta.hu/) Futárszolgálata végzi. A futárszolgálat kiválasztását kollégáink végzik, ez függ a csomag jellegétől, súlyától, terjedelmétől és a futárszolgálat aktuális leterheltségétől is, így mindig az Önnek legkedvezőbb verziót fogjuk kiválasztani.  A megrendelések számának függvényében a délelőtt 11 óráig beérkezett megrendelések még aznap átadásra kerülnek a futárszolgálatnak, aki az árufelvételt követő munkanapon vállalja a csomagok kézbesítését.

A futárszolgálat a kiszállítás napján SMS illetve e-mail értesítést küld a csomag várható érkezéséről. Amennyiben nem felel meg a megadott időintervallum, a megrendelőnek kell az SMS-ben lévő telefonszámon felvenni a kapcsolatot a futárral és újabb időpontot kell egyeztetni. (A futárok automatikusan nem hívják a címzettet!) Amennyiben a kézbesítő a termék átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésben megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat a következő munkanapon díjmentesen megkísérli a kiszállítást. A futárszolgálat kétszeri sikertelen kísérlet után visszafordítja a csomagot a feladónak. Az át nem vett csomagok újra küldése esetén a csomag szállítási költségén felül bruttó 1.990 Ft plusz szállítási költséget számítunk fel.

A kézhezvételkor a sérülésmentes csomagot bontsa ki és ellenőrizze a számlán szereplő és a csomagban található termékek vonatkozásában. Amennyiben eltérést tapasztal a csomag tartalmát illetően, minél hamarabb jelezze ügyfélszolgálatunk részére.

Amennyiben a csomagon külsérelmi nyom látható, kérjük a futár jelenlétében bontsa ki és a belső tartalom sérülése esetén jegyzőkönyv felvétele mellett a csomagot teljes tartalmával együtt küldje vissza a futárszolgálattal!

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Bruttó vásárlási összeg              Bruttó szállítási költség

59.999 Ft-ig                                        1.990 Ft

60.000 Ft-tól                                      ingyenes

Személyes átvétel

A megrendelt termékek személyes átvételére nyitvatartási időben üzletünkben van lehetőség. Ebben az esetben kérjük várja meg az értesítő e-mailt, melyben tájékoztatjuk, hogy rendelése átvehető.