Metabond

Bemutatjuk legújabb fejlesztésünket: Metabond PRO!

Bemutatjuk legújabb fejlesztésünket: Metabond PRO!

Egyszer minden termék kap egy újabb, modernebb, fiatalabb versenytársat, lehet akármilyen sikeres és népszerű. Ez történt a Metabond ECO-val is. Bemutatkozik a Metabond PRO.

Ha egy termék hosszú évekig tökéletesen megfelel a céljának, akkor kár változtatni rajta…

Ez történt a Metabond ECO-val, ami pontosan 10 éve jelent meg a kínálatunkban és azóta is az egyik legnépszerűbb termékünk, változatlan összetételben. Az első pillanattól tökéletesen tette a dolgát, ezért kár lett volna hozzányúlni.

Ha egy termék 10 éve van a piacon változatlan összetételben akkor egyszer elérkezik a pillanat, amikor fejleszteni kell rajta…

Mert a technológiai fejlődés nem áll meg, sőt. Az autógyártók rohamos tempóban jönnek elő újabbnál újabb fejlesztéseikkel, technológiai újításaikkal. A Metabond válasza a Metabond PRO.

Mi a különbség a Metabond ECO és PRO olajadalékok között?

A Metabond PRO 2022. évi nanotechnológiás kerámiát tartalmazó fejlesztés, mely az észter bázisnak köszönhetően jóval magasabb koncentrációban tartalmaz magas minőségű kenés-elősegítő adalékokat és hamumentes fémfelületnemesítőt a Metabond ECO-hoz képest. Így jelentősen magasabb igénybevételt, teljesítményt, gyorsulást és még halkabb és alacsonyabb hőmérsékletű üzemelést tesz lehetővé.

Kinek érdemes ECO-ról PRO-ra váltania?

Szögezzük le, hogy az ECO is egy kiváló termék, ami 10 éve bizonyít, de aki kedveli a nagyobb sebességet, sportosan vezet és főként rövidebb távokon közlekedik, ugyanakkor hosszú ideig szeretné használni az autóját gondtalanul,  jelentősebb szervizelés nélkül, válassza a Metabond PRO terméket.

https://metabond.hu/termekek/metabond-termekek/femfelulet-nemesitok/metabond-pro?id=2305