Metabond

Tudtad, hogy mások ezeket a Metabond adalékokat vásárolják a leggyakrabban? Íme TOP3 termékünk!

Tudtad, hogy mások ezeket a Metabond adalékokat vásárolják a leggyakrabban? Íme TOP3 termékünk!

Ha mindig is foglalkoztatott, hogy melyek a Metabond legnépszerűbb termékei, vagy csak kíváncsi vagy arra, hogy melyik adalékainkat választják a legtöbben, akkor ezt a cikket neked ajánljuk, hiszen most eláruljuk a TOP 3 slágertermékünket, amivel nem lehet mellényúlni!

1. METABOND SPIRIT motorolaj-adalék

A Metabond SPIRIT a legkorszerűbb kenőanyag-adalékunk, amelyet kifejezetten start-stop rendszerű benzin-, dízel- és gázüzemű autókhoz fejlesztettünk ki. A start-stop rendszer automatikusan kikapcsolja és újraindítja a gépkocsik belső égésű motorját az üresjárat idejének csökkentése érdekében, így csökkentve az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. A Metabond SPIRIT használata olyan sarkalatos problémára is megoldást nyújt, amely kifejezetten a start-stop rendszerű autók városi és rövid távú közlekedése okán jelentkeznek, adalékunk extrém terhelés esetén is ideális feltételeket biztosít a kenőolajok számára.

Kattints ide a termék megvásárlásához!

2. METABOND OLD SPEZIAL motorolaj-adalék

Hazánkban a lakosság nagy része jellemzően továbbra is a használtautót vásárol. Jelenleg a hazai utakon jelen lévő autók átlagéletkora 14 év, de még rendszeresen találkozhatunk idős, kopott vagy akár oldtimer járművekkel is. Éppen ezért fejlesztettük ki a mára már elképesztően nagy népszerűségnek örvendő Metabond OLD SPEZIAL motorolaj-adalékot, amely kifejezetten azokhoz a gépjárművekhez ajánljuk, amelyek „eszik az olajat” (közel 1 liter/1000 km). Rendszeres használatával nemcsak háromszorosára nőhet az autó élettartama, de az emissziós gázokban drasztikusan csökken a mérges gázok aránya.

Kattints ide a termék megvásárlásához!

3. METABOND MEGASEL és MEGALENE üzemanyag-adalék

A Metabond MEGASEL dízel-, a Metabond MEGALENE pedig benzinüzemű motorok üzemanyag-adaléka, melyet az üzemanyag-ellátó rendszer hatékony és megnövelt élettartamú üzemelése céljából fejlesztettünk ki. Sajnos napjainkban egyre rosszabb minőségű üzemanyag kapható, amely rövid távon is kárt tud tenni a járművekben. Az egyre emelkedő üzemanyag árak mellett pedig még nagyobb szükség van arra, hogy ne csak kiváló minőségű benzint vagy gázolajat tudjunk biztosítani az autónknak, hanem hogy megfizethető legyen. A Metabond üzemanyag-adalékok amellett, hogy tisztítják és oldják a ragadó szelepeket, rendszeres használatuk mellett akár 5-15% üzemanyag is megtakarítható.

Kattints ide a termék megvásárlásához!