Metabond BIKE 120 ml

Metabond BIKE 120 ml

6 800 Ft

A termék továbbforgalmazásához jövedéki vagy működési engedély szükséges!

A Metabond BIKE páratlan tulajdonságokkal rendelkező csapágy- és lánckenőolaj, kerékpárok, az ipar és a háztartások számára.

Kiszerelés

Mennyiség

A Metabond BIKE páratlan tulajdonságokkal rendelkező csapágy- és lánckenőolaj, kerékpárok, az ipar és a háztartások számára.

A Metabond BIKE rendkívüli fémfelület-nemesítő hatása következtében kimagaslóan csökkenti a súrlódást, és ezáltal igen könnyű futást biztosít. Kerámia tartalma kiemelkedő vészfutási tulajdonságot kölcsönöz, miközben tisztán tartja a felületet. A nano méretű kerámiával telített kenőanyagba nem ragad bele a környezeti szennyeződés még statikus feltöltődés esetén sem. Rendkívüli kenőfilm tapadást biztosít üzemszerű körülmények között.

A súrlódáscsökkenés következtében jelentős zajcsökkenést és élettartam-növekedést eredményez.

Felhasználási területe:
Kiválóan alkalmas önálló kenőanyagként vagy zsírral és olajjal keverve a kerékpározás, gördeszkázás, autózás, csapágyak, ipar és a háztartás számos területén, ahol nem fordulnak elő igen magas fordulatok. Motorkerékpár tartós lánckenésére nem alkalmas!

Használata:
Használat előtt a flakonban található golyó segítségével jól felrázzuk, míg a nano méretű kerámia egyenletesen eloszlik, majd néhány cseppet teszünk a kezelendő felületre. Téli nagy hidegben szükség esetén felmelegítjük, hogy könnyen cseppenthetővé váljék.

Műanyag alkatrészek esetén állósági próbát teszünk!

Olajzással és zsírzással egyidejűleg is alkalmazható!

Szavatossági idő: Felbontás után 2 év.

Származás: EU

Kiszerelés: 120 ml-es cseppentős műanyag flakonban

Ajánlott termékek

Metabond HI-TECH 1,5 EP

Metabond HI-TECH 1,5 EP 80g

2 910 Ft

Részletek
Metabond HI-TECH EXTREME

Metabond HI-TECH EXTREME 400g

15 600 Ft

Részletek