Metabond DPFCC 250ml
Metabond DPFCC 250ml
Metabond DPFCC 250ml

Metabond DPFCC 250ml

4 850 Ft

A termék továbbforgalmazásához jövedéki vagy működési engedély szükséges!

Dízel részecskeszűrő tisztítást katalizáló adalék, ajánlott minden standard vagy utólag felszerelt részecskeszűrős dízelmotorhoz.

Kiszerelés

Mennyiség

Dízel részecskeszűrő tisztítást katalizáló adalék, ajánlott minden standard vagy utólag felszerelt részecskeszűrős dízelmotorhoz.

Előzze meg a magas szervizköltséget a Metabond DPFCC-vel!

 

Előnyök:

  • Meghosszabbítja a dízel részecskeszűrő élettartamát
  • Biztosítja a dízel részecskeszűrő alacsony hőfokú teljes és gyors regenerálódását
  • Csökkenti az összegyűlt korom, hamu gyulladási hőmérsékletét, ezáltal biztosítja a motor normál működése során jellemző hőmérsékleten történő részecskeszűrő regenerálást
  • Kiküszöböli a dízel részecskeszűrők eltömődését és a korom, hamu tökéletlen égése által okozott teljesítménycsökkenést
  • Csökkenti a részecske-kibocsátást, segítve ezzel a szigorú jogszabályok és a károsanyag-kibocsátási határértékek betartását
  • A koromcsökkentés leggazdaságosabb módja az üzemanyag-rendszer változtatása nélkül
  • Nem részecskeszűrős dízel motoroknál is jelentősen csökkenti a füstölést
  • Az adalék használatával a dízel részecskeszűrők regenerálása 5-10-szer gyorsabb és tökéletesebb
  • Nincs másodlagos kibocsátás

 

Használata:
Alkalmazása különösen fontos rövid távú, városi forgalomban használt dízel gépjárművek esetében! Öntse a flakon tartalmát az üzemanyagtartályba, majd tankoljon tele.  Betöltést követően a tele tank kijárásáig minimum egyszer 30-50 km-t egyfolytában közlekedjen, hogy a részecskeszűrő regenerálása megtörténhessen.

Ajánlott más égésjavítóval, tisztítóval, kenésjavítóval, üzemanyag-adalékkal - pl. Metabond Megasel-lel - együtt alkalmazni. Használata az AdBlue rendszerrel szerelt járműveknél is javasolt!

Alkalmazása folyamatosan, de legalább minden 5. teletankolás alkalmával ajánlott.

Egy flakon 40-60 liter dízel üzemanyaghoz elegendő.

 

Miért ajánlott a használata?
A Metabond DPFCC dízel részecskeszűrő-tisztítást katalizáló fém-organikus dízel üzemanyag-adalék, amely katalizátorként szolgál a dízel részecskeszűrők regenerálásához. Csökkenti a dízel részecskeszűrőben gyűjtött hamu gyulladási hőmérsékletét és optimalizálja a felhalmozódott korom időszakos égését, azaz a szűrőregenerációt. Az adalék alkalmazása eredményeként a tiszta üzemanyagrendszer, az alacsonyabb részecske-kibocsátású tisztább égés és a katalizált koromrészecskék egyedülálló kombinációja segíti a részecskeszűrő egység, a kipufogógáz-visszavezető rendszer (EGR), valamint a turbókompresszor és azok változó geometriájú lapátjainak tisztán tartását a lerakódásoktól. Az alacsonyabb hőmérsékleten történő regenerálás miatt a motorolaj sem kap hősokkot, nem használódik el idő előtt és így nem vezet a motor korai kopásához.

 

Származás: EU

Kiszerelés: 250 ml

Szavatossági idő: A gyártástól számított 2 év.

 

Ajánlott termékek

Metabond MEGASEL

Metabond MEGASEL 250ml

8 500 Ft

Részletek