Metabond DPFCC 250ml

Metabond DPFCC 250ml

4 400 Ft

A termék továbbforgalmazásához jövedéki vagy működési engedély szükséges!

A Metabond DPFCC dízel részecskeszűrő-tisztítást katalizáló fém-organikus dízel üzemanyag-adalék, amely katalizátorként szolgál a dízel részecskeszűrők regenerálásához.

Kiszerelés

Mennyiség

A Metabond DPFCC dízel részecskeszűrő-tisztítást katalizáló fém-organikus dízel üzemanyag-adalék, amely katalizátorként szolgál a dízel részecskeszűrők regenerálásához.

Csökkenti a dízel részecskeszűrőben gyűjtött hamu gyulladási hőmérsékletét és optimalizálja a felhalmozódott korom időszakos égését, azaz a szűrőregenerációt. Az adalék alkalmazása eredményeként a tiszta üzemanyagrendszer, az alacsonyabb részecske-kibocsátású tisztább égés és a katalizált koromrészecskék egyedülálló kombinációja segíti a részecskeszűrő egység, a kipufogógáz-visszavezető rendszer (EGR), valamint a turbókompresszor és azok változó geometriájú lapátjainak tisztán tartását a lerakódásoktól. Az alacsonyabb hőmérsékleten történő regenerálás miatt a motorolaj sem kap hő-sokkot, nem használódik el idő előtt és így nem vezet a motor korai kopásához.

Előnyök:

- Meghosszabbítja a dízel részecskeszűrő élettartamát.

- Biztosítja a dízel részecskeszűrő alacsony hőfokú teljes és gyors regenerálódását.

- Csökkenti az összegyűlt korom, hamu gyulladási hőmérsékletét, ezáltal biztosítja a motor normál működése során jellemző hőmérsékleten történő részecskeszűrő regenerálást.

- Kiküszöböli a dízel részecskeszűrők eltömődését és a korom, hamu tökéletlen égése által okozott teljesítménycsökkenést.

- Csökkenti a részecske-kibocsátást, segítve ezzel a szigorú jogszabályok és a károsanyag-kibocsátási határértékek betartását.

- A koromcsökkentés leggazdaságosabb módja az üzemanyag-rendszer változtatása nélkül.

- Nem részecskeszűrős dízel motoroknál is jelentősen csökkenti a füstölést.

- Az adalék használatával a dízel részecskeszűrők regenerálása 5-10-szer gyorsabb és tökéletesebb.

- Nincs másodlagos kibocsátás.

Felhasználási terület:

Minden standard vagy utólag felszerelt részecskeszűrős dízelmotorhoz (beleértve a common rail és a sima turbófeltöltős motorokat is). Használata az AdBlue rendszerrel szerelt járműveknél is javasolt!

Alkalmazás:

Alkalmazása különösen fontos rövid távú, városi forgalomban használt gépjárművek esetében! Öntse a flakon tartalmát az üzemanyagtartályba, majd tankoljon tele.  Betöltést követően a tele tank kijárásáig minimum egyszer 30-50 km-t egyfolytában közlekedjen, hogy a részecskeszűrő regenerálása megtörténhessen. Ajánlott más égésjavítóval, tisztítóval, kenést javítóval, üzemanyag-adalékkal - pl. Metabond Megasel-lel - együtt alkalmazni.

Használata folyamatosan, de legalább minden 5. teletankolás alkalmával ajánlott.

Adagolás: Egy flakon 40-60 liter dízel üzemanyaghoz elegendő.

Szavatossági idő: A gyártástól számított 2 év.

Kiszerelés: 250 ml

Ajánlott termékek

Metabond MEGASEL

Metabond MEGASEL 250ml

7 700 Ft

Részletek