Metabond TRUCK 1l
Metabond TRUCK 1l
Metabond TRUCK 1l

Metabond TRUCK 1l

43 100 Ft

A Metabond TRUCK a legújabb, újszerű és régebbi akár NOx csökkentő rendszerekkel kombinált haszongépjárművek dízelüzemű motorjainak legkorszerűbb észter bázisú adaléka.

Kiszerelés

Mennyiség

A Metabond TRUCK a legújabb, újszerű és régebbi akár NOx csökkentő rendszerekkel kombinált haszongépjárművek dízelüzemű motorjainak legkorszerűbb észter bázisú adaléka.

Ha gépjárműved egyben az otthonod is, akkor sem kell lemondanod az utazás élményéről!

Előnyök, tulajdonságok:

  • motor élettartam növekedés
  • üzemanyag megtakarítás
  • teljesítmény növekedés
  • károsanyag kibocsátás csökkenés
  • megnövelt kenésjavító hatás
  • kiemelkedő súrlódáscsökkenés
  • mérséklődő kopás
  • karbantartási költség csökkenés
  • olajfogyasztás csökkenés
  • hamumentes

Használata:

Egyszerűen a flakon tartalmát meleg radiátoron, vagy meleg vízbe állítva felmelegítjük önthető állagúra, majd jól felrázzuk és 1 flakon (1 liter) mennyiséget a motorba (25-35 liter olajtöltet) a friss üzemmeleg motorolajhoz öntjük, majd a motort néhány percig járatjuk. Kisebb vagy nagyobb olajtöltet esetén kb. 5% a keverési arány. A kezelést minden olajcserénél megismételjük. Használata feltételezi az előírt minőségű olaj alkalmazását!  

                                                                  

Felhasználási területe:

Elsősorban haszongépjárművek, buszok, mezőgazdasági gépek, bányagépek és földmunkagépek legújabb, újszerű és régebbi, esetleg kopott dízelüzemű motorjaiban használható.

Keverhető minden szintetikus és ásványi bázisú kenőolajhoz. Euro I, II, III, IV, V és VI környezetvédelmi besorolású motorokhoz ajánlott.

 

A termék összetevői az alább felsorolt minősítéseket is kielégítik.
ACEA E6-16/E9-16/E7-16, API CJ-4/SN, MB 228.51/228.31/235.28, MAN M 3677/3477/3271-1,
MTU Type 3.1, Volvo VDS-4/VDS-3/CNG, Mack EO-O Premium Plus-07, Mack EO-N Premium Plus, Mack EO-M Plus, Renault Truck RLD-3, Cummins CES 20081, JASO DH-2, CAT ECF-3, 
Deutz DQC IV-10 LA, Detroit Diesel DDC 93K218, Voith Retarder Class B, Scania Low Ash, Cummins CES 20078, MACK EO-O PP-07, Renault Truck RGD/RXD, Scania LDF-4.

 

Az új Metabond TRUCK kerámiát nem tartalmaz, a centrifugál szűrős modelleknél tapasztalt kerámia kicsapódás elkerülése érdekében!

 

Szavatossági idő: Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.

Származás: EU

Kiszerelés: 1 liter, 5 liter

Miért a Metabondot válasszam?

A legtöbb berendezés esetében az üzemanyag által létrehozott energia egynegyede a mozgásból eredő súrlódás által elvész, ami hőenergiává alakul, melynek csupán elenyésző része felhasználható. Ezt a súrlódási veszteséget a Metabond akár 60%-kal csökkentheti.

A Metabond olajadalékok nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesítik fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima védőfelület akár extrém terhelés esetén is ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, megakadályozza a "vegyes súrlódást", továbbá ideális feltételeket biztosít a kenőolajok, kenőfilm számára.

 A fémfelület-nemesítés biztonsági kenést nyújt, megkönnyíti a motor belső működését és az alkatrészek mozgását, ami a berendezés teljesítményének jelentős növekedésével és üzemanyag-megtakarítással jár. A tökéletesebb illesztések következtében jelentősen csökken a károsanyag-kibocsátás, valamint az esetleges olajfogyasztás.

 Termékeink használatával a zajszint és üzemi hőmérséklet azonnal észrevehetően mérséklődik. Új berendezésben folyamatosan használva elérhetjük a berendezés tervezett élettartamának háromszorosát, míg használt berendezések esetén a hátralévő élettartam dupláját.  A Metabond fémfelület-nemesítő használata kiküszöböli a hidegindítási problémákat és védőhatást biztosít rövid idejű részleges olajhiány, vagy az olajnyomás teljes elvesztése esetén is.

A Metabonddal kezelt berendezések kenőanyagai az ideálisabb működési körülmények hatására kenőképességüket hosszabb ideig megtartják, illetve magas antioxidáns tartalom gátolja az olaj elöregedését, ezáltal az olajcsere intervalluma megnő, így mérsékelhető a fáradt olaj miatti környezeti terhelés.

 

 

 

Ajánlott termékek

Metabond GT PLUS

Metabond GT PLUS 250ml

13 800 Ft

Részletek
Metabond CL motortisztító

Metabond CL motortisztító 250ml

4 880 Ft

Részletek
Metabond MEGASEL

Metabond MEGASEL 250ml

8 500 Ft

Részletek
Metabond CLEAR szélvédőápoló szett

Metabond CLEAR szélvédőápoló szett

5 300 Ft

Részletek
Metabond HI-TECH EXTREME

Metabond HI-TECH EXTREME 400g

17 050 Ft

Részletek