METABOND PRO 250ml
METABOND PRO 250ml
METABOND PRO 250ml

METABOND PRO 250ml

15 500 Ft

METABOND PRO az 1990-es évek után fejlesztett, Start/Stop rendszerrel nem rendelkező benzin-dízel- és gázüzemű személy- és kishaszon-gépjárművek motorjainak legkorszerűbb észter bázisú adaléka.

Kiszerelés

Mennyiség

METABOND PRO az 1990-es évek után fejlesztett, Start/Stop rendszerrel nem rendelkező benzin-dízel- és gázüzemű személy- és kishaszon-gépjárművek motorjainak legkorszerűbb észter bázisú adaléka.

A versenysport és a sportos utcai autózás nélkülözhetetlen adaléka!

Előnyök, tulajdonságok:

 • teljesítménynövelés
 • motor élettartam növekedés
 • kiváló vészfutási tulajdonságok
 • üzemanyag megtakarítás
 • megnövelt kenésjavító hatás
 • kiemelkedő súrlódáscsökkentés
 • károsanyag kibocsátás csökkentése
 • mérséklődő kopás,
 • karbantartási költség csökkenés
 • hamumentes
 • nanotechnológiás

 

Felhasználási területe:
Start/Stop rendszerrel nem rendelkező személygépjárművek és kishaszongépjárművek új, újszerű és használt benzin-, dízel- és gázüzemű motorjaiban használható.

Keverhető minden ásványi, rész vagy teljesen szintetikus, akár észter bázisú személygépjármű     5W20-30-40-50 esetleg 10W40-50-60 viszkozitású motorolajjal.

 

Használata:
Egyszerűen a flakon tartalmát meleg radiátoron vagy meleg vízbe állítva felmelegítjük önthető állagúra, jól felrázzuk és 1 flakon (250 ml) mennyiséget a motorba (4-8 liter olajtöltet) a friss, üzemmeleg motorolajhoz öntjük, majd a motort néhány percig járatjuk. A kezelést minden olajcserénél megismételjük. Használata feltételezi az előírt minőségű és viszkozitású motorolaj alkalmazását!

 

Szavatossági idő: Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.

 

Származás: EU

 

Kiszerelés: 250 ml

 

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik! A TÜV garancia a megbízhatóságra és magas színvonalra!

 

Mi a különbség a Metabond ECO és PRO olajadalékok között?
A Metabond PRO nagyobb fordulatot és utazósebességet tesz lehetővé, a rendszeresen rövid távokat autózó felhasználókat célozza meg és hosszútávon megvalósítja a gondtalan, sportosabb autózás élményét.

A Metabond PRO az észter bázisnak köszönhetően magasabb koncentrációban tartalmaz adalékokat és fémfelület-nemesítőt a méltán legnépszerűbb Metabond ECO-hoz képest. Így fokozottabb igénybevételt, teljesítményt, gyorsulást, még halkabb és alacsonyabb hőmérsékletű üzemelést tesz lehetővé, mint a hasonló Metabond ECO sikertermék használata.

 

 

Miért a Metabondot válasszam?
A legtöbb berendezés esetében az üzemanyag által létrehozott energia egynegyede a mozgásból eredő súrlódás által elvész, ami hőenergiává alakul, melynek csupán elenyésző része használható fel. Ezt a súrlódási veszteséget a Metabond akár 60%-kal csökkenti.

A Metabond olajadalékok nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesítik fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima védőfelület akár extrém terhelés esetén is ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, megakadályozza a "vegyes súrlódást", továbbá ideális feltételeket biztosít a kenőolajok, kenőfilm számára.

 A fémfelület-nemesítés biztonsági kenést nyújt, megkönnyíti a motor belső működését és az alkatrészek mozgását, ami a berendezés teljesítményének jelentős növekedésével és üzemanyag-megtakarítással jár. A tökéletesebb illesztések a mérgesgázok kibocsátását kiemelkedően csökkentik.

Termékeink használatával a zajszint és üzemi hőmérséklet azonnal észrevehetően mérséklődik. Új berendezésben folyamatosan használva elérhetjük a berendezés tervezett élettartamának háromszorosát, míg használt berendezések esetén a hátralévő élettartam dupláját.  A Metabond fémfelület-nemesítő használata kiküszöböli a hidegindítási problémákat és védőhatást biztosít rövid idejű részleges olajhiány, vagy az olajnyomás teljes elvesztése esetén is.

A fémfelület-nemesítés és a nano kerámia a kenésjavítás mellett a tömítetlenségi problémákat is javítja. Így jelentősen csökken a károsanyag-kibocsátás, valamint nagymértékben csökken az esetleges olajfogyasztás. A kerámia a nanotechnológia következtében, főáramú és mellékáramú szuper finom szűrő esetén is használható.

A Metabonddal kezelt berendezések kenőanyagai az ideálisabb működési körülmények hatására kenőképességüket hosszabb ideig megtartják, illetve magas antioxidáns tartalom gátolja az olaj elöregedését, ezáltal az olajcsere intervalluma megnő, így mérsékelhető a fáradtolaj miatti környezeti terhelés.

 

Ajánlott termékek

Metabond GT PLUS

Metabond GT PLUS 250ml

13 800 Ft

Részletek
Metabond CL motortisztító

Metabond CL motortisztító 250ml

4 880 Ft

Részletek
Metabond MEGASEL

Metabond MEGASEL 250ml

8 500 Ft

Részletek
Metabond MEGALENE PLUS

Metabond MEGALENE PLUS 250ml

8 500 Ft

Részletek
Metabond CLEAR szélvédőápoló szett

Metabond CLEAR szélvédőápoló szett

5 300 Ft

Részletek
Melyik adalékot vegyem?
Melyik adalékot vegyem?

Segítünk kiválasztani, hogy adalékaink közül melyik való az Ön berendezésébe